Vacature leerling liftmonteur – loondienst

Locatie
Zuid-holland
Opleidingsniveau
Onbekend
Sector
Bouw, Interieurbouw
Salaris
€ 2.400
Geplaatst op
30 september 2024

Handhaving Wet DBA en schijnzelfstandigheid: alles wat je moet weten!

De ontwikkelingen rondom de Wet DBA gaan snel. Er is geen kant-en-klare informatie beschikbaar en het vergt constante aandacht voor nieuwe regels en vonnissen. We volgen de laatste ontwikkelingen op de voet en via onze speciale pagina houden we jou op de hoogte.

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het volledige proces rondom liftinstallaties, van demontage tot montage. Hun demontageploegen verwijderen oude liften veilig en milieuvriendelijk, terwijl gespecialiseerde zaag- en boorploegen bouwkundige aanpassingen uitvoeren om nieuwe installaties mogelijk te maken. Deze aanpassingen kunnen variëren van het vergroten van liftschachten tot het aanpassen van muren en vloeren.

De montageploegen van het bedrijf zorgen vervolgens voor de vakkundige installatie van nieuwe liften, waarbij ze werken volgens de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Het bedrijf biedt hiermee een totaaloplossing, waarbij het hele traject van oude naar nieuwe liftinstallaties efficiënt en professioneel wordt afgehandeld.

Functieomschrijving

Een liftmonteur is verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van liftinstallaties, waaronder personen- en goederenliften. De werkzaamheden omvatten het monteren van nieuwe liftcomponenten, het uitvoeren van inspecties en het oplossen van storingen om de veiligheid en werking van de lift te garanderen. Daarnaast zorgt de monteur voor het afstellen en testen van de lift om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de technische en veiligheidsnormen.

Naast de technische vaardigheden heeft een liftmonteur ook kennis van elektrische en mechanische systemen en werkt nauwkeurig volgens de geldende voorschriften. Regelmatige onderhoudscontroles en snelle probleemoplossing zijn essentieel om de betrouwbaarheid van de lift te waarborgen en onveilige situaties te voorkomen. Communicatie met klanten en collega’s over onderhoudsplannen en mogelijke verbeteringen behoort ook tot de taken.

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een VCA of bereid deze te halen.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Details van het aanbod

  • Een marktconform salaris.
  • Uitstekende secondaire arbeidsvoorwaarden.
  • Vakantiedagen zoals aangegeven in CAO.
  • Een veilige werkplek.
  • Leuke collega’s.
  • Doorgroeimogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.
  • Bedrijfsauto.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Reageer dan direct! Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Sjassyria Martha , via de app of gewoon bellen: 0621870966 of 010-3031203

Inschrijven en solliciteren

Zo werkt dat bij Bouwpartners
  1. 1. Reageren op een vacature

    Stuur ons je meest recente cv. Een persoonlijke reactie krijg je altijd!

  2. 2. Kom bij ons op gesprek

    We bespreken of de baan bij je past en bekijken de opleidingsmogelijkheden

  3. 3. Op gesprek bij een opdrachtgever

    Een belangrijk moment! Wij zorgen dat je goed bent voorbereid.

  4. 4. Het contract

    We helpen je bij het vastleggen van de zakelijke afspraken.

Gerelateerde vacatures